If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аве не си пълни главата с глупости.... няя да вдигаш дясната гума никаде и проблеа е решен.... ти ся кат не ти прави парчета и се чудиш за кво да се хванеш, че работа да си създадеш
Аве не си пълни главата с глупости.... няя да вдигаш дясната гума никаде и проблеа е решен.... ти ся кат не ти прави парчета и се чудиш за кво да се хванеш, че работа да си създадеш
Май май има нещо такова то и аз съм така хахаха тя затихва аз обаче не все нещо ми се чува
малко освежаване, след гошо и боби дойде ред на мойте колонки
Добре седи черното. Иначе моята си е така фабрично. Аз на моята и боядисвах колонките с черен мат някакъв български. Даже се води нещо си ..... Сатен. Преди това беше със спрей, ма бързо се изтри.
Много добре е станало ставаш за бояджия!!!
А мат ли ще оставиш всичко или??????
Колонката между вратите ще я правиш ли черна или така остава защото на първата снимка май се вижда!!!
Пък и ако тръгнат да се заяждат винаги може да каже че такъв е намерил и скоро ще го боядисва или нещо такова ма по принцип нетрябва да има никакви проблеми!!!!!!
Абе, келеш, след всички напъвания, май твоята се оказа единствената форумна бегачка.
Я казвай, какво става с нея!
Нали се сещаш!
Не е само твоя, а наша!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment